Ja, det kan vi i hvert fald. Du behøver ikke være hjemme, når vi kommer forbi om tirsdagen, vi skal nok finde en vej ind i din opgang, hvis du bor i sådan én.

Sådan fungerer GRIMs levering

Om mandagen modtager du en sms med en estimeret tidsramme for, hvornår din kasse bliver leveret.
Om tirsdagen vil vores chauffører fra Mover (det firma, der leverer kasserne for os), levere din kasse i det oplyste tidsrum. Vi skal nok stille din GRIM-kasse foran din hoveddør.

I tilfælde af, at de ikke kan komme ind i din opgang (ved fx at ringe på hos dine naboer), vil de ringe til dig og aftale et nyt leveringstidspunkt. Uanset om du besvarer deres opkald eller ej, vil chaufføren vende tilbage for anden gang, når de har afsluttet den sædvanlige rute. Hvis de stadig går forgæves vil de i stedet aflevere din kasse i vores lagerhal på Frederiksborgvej 59, 2400 København NV, og du skal hente den næste dag (om onsdagen) mellem kl. 9-17.

Lagerhallen er IKKE bilforhandleren, men inde i baggården til den samme bygning. For at finde os kan du går ind via Dortheavej eller Bispevej gennem portene og følge skiltene.

Hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler, kan du skrive til os på specialrequest@eatgrim.dk.