Du kan enten få leveret din kasse én gang om ugen, eller én gang hver anden uge. Det er op til dig. Din GRIM-kasse bliver altid leveret om tirsdagen i tidsrummet kl. 16-21, så sæt et kryds i kalenderen og glæd dig til at møde dine nye grimme grøntsagsvenner.

Vores rute varierer fra uge til uge og derfor kan vi ikke sige præcist hvornår vi er ved dig med din lækre kasse.

Dagen før levering, altså om mandagen, sender vi dig en sms med et ca. tidspunkt for levering, så du kan sørge for at være hjemme og lukke os ind, når vi kommer, eller få din nabo til at åbne hoveddøren for os. Tidspunktet kan variere fra uge til uge.